Mamma Mia

Hellu:)

Nu ar klockan snart halv 8, sa nu ar jag vaken!
Mia kommer nog ha rollen som bloggare har, jag sover ju lite langre som sagt..
Men tankte att jag borde skriva ett inlagg iaf.

Jag och Mia har inte fatt nagot gjort idag!
Vi har solat hela dagen, jag kor pa 45 i solskyddsfaktor..mia daremot ska envisas med att inte anvanda nagon..efter idag lar hon nog kopa en;)
Ryan kom forbi en svang med sin son..sa himla sot unge assa!
Han trilla dock i poolen en gang, men det var ingen big deal for honom haha han stallde sig upp och sag sig lite smatt forvanad omkring.
Efter det laga Mia mat..hehe hon ar lite som en mamma:)
Hon lagar alltid nyttig mat med, vilket ar kanon! Det blir dock lite mer onyttigt nar man ater ute och det hander ju om man sager sa hehe..
Sen tog vi en powernap mitt pa dan..det va niiice:)

Imorgon ska vi aka till Newport Beach med Erik. Sa det lar bli mer shopping och lite fest. Det blir trevligt!
Sen drar vi ju som sagt till Hawaii nasta torsdag. Wiiee

Det ar synd att man langtar hem sa mkt...noooooot;)
Vem vet vi kanske inte kommer hem haha

Ha det bra!
Puss och kram Elin

somntuta!!!

Nu sitter jag uppe som vanligt och vantar pa att Elin ska vakna, hon vaknar aldrig!! jag far alltid dra upp henne, till en borjan blir hon lite sur for hon ar trott men efterat ganska glad och tacksam haha.
Igar shoppade vi heeeeeela dagen pa ett mall ca 20 min gangvag fran huset. Vi gick dit vid 11 pa morgonen gick hem vid 2 trodde vi iaf.......
Efter vi hade gatt typ hur langt som helst och Elin knappt kunde ga langre far hon va sa kissenodig bestamde vi oss for att ringa Eric. Vi sa att vi var vid baseball planen, och han svarade vilken ?det finns ingen pa vagen. Ni far a tillbaka hela vagen till mallet och borja om.
Vi trodde vi skulle do men efter att ha gatt tillbaka och gatt en lite bit mot huset kom Eric och hamtade oss. Valdigt snallt.
Val hemma at vi swedish meetballs! Fran ikea smakar inte riktigt som mormors men dom ar ok.
Sedan gick vi tillbaka till mallet och vi fortsatte shoppa, Elin blev tokig nar hon kom in i I.d bare minerals affaren och kopte upp nastan allt. : ) och jag handlade pa barnavdelningarna! mycket smidigt.

Eftersom det inte funkade att bara kopa en adapter till kamera osv fick vi kopa till en converter Men nar jag skulle andvanda den till min plattang igar small det och luktade brannt! och den funkade inte mer sen. Sa vi akte tillbaka till affaren och sa att den inte funkade da svarade han att dendar skiten funkar aldrig ni borde aka till en annan affar haha.
Men som TUR ar har vi redan kopt en amerikans plattang i reserv! Men vi maste aka och kopa en ny sa vi kan ladda kameror osv.

Idag ska vi nog bara sola hela dagen om det inte mulnar pa da forstars. men det ser ok ut just nu. Ryan skulle komma forbi vid tio ocksa. Just nu har jag ett lite projekt framfor mig att forsoka dra upp Elin vilket kan ta sin lilla tid!

ha det sa bra  puss och kram Mia

Premiar

Hey!

Nu har vi fixat detta efter mycket om och men. Vi landade i San diego i onsdags natt efter vantan och tornados i Atlanta, da vi pa bara nagra timmar han bli utbjudna pa middag och fa forfragan om facebook kontakt. Trotta som fa efter att ha varit uppe i 30 timmar. Resan dit var ganska underhallande, det borjar med att 2 kostymkladda amerikaner tog mig och Elin at sidan, fragade oss lite konstiga fragor och havdade att man inte akte till San diego om man inte kande nagon i 2,5 man. Efter vi fatt fram att vi faktiskt gjorde det fragade dom oss om vi hade nagot i vara vaskor som skulle se ut som vapen, da Elin ganska festligt svarade " I have an orange in my bag and it might look like a bomb" haha. Lite kul faktiskt. Sen nar vi val kommer in pa flygplatserna skulle vi borja leta lite ungefarligt vilken gate vi skulle till, da jag sager lite halv kaxigt HALLAA!! det star ju pa biljetten, da borjar helen skratta och forklarar for mig att det var sittplatsen pa planet.......

Torsdagen spenderade vi i San diego pa ett stort mall, dar vi kom 100 m pa ca 3 timmar. Mallen ar lite storre an a6 om man sager sa...
Pa kvallen markte man av tidskillnaden, vi kunde knappt halla ogonen oppna.Dagen efter akte vi till Newport beach med Eric vilket ar cirkus en timme harifran. Eftersom han flyttade tillbaka for en vecka sedan kunde vi bo i hans gamla rum pa golvet i en sovsack. och vi hade trevligt med hans 3 roomates. Dagen efter var det dax att shoppa igen och han tog oss till ett enormt mall. Men efter Elin hade hittat en fin fin klanning och sag att den bara kostade 445 dollar gick vi till det enda stallet man kan lita pa..HM...
Pa kvallen hade vi en bbq hos Erics kompis David vilket ocksa var mycket trevligt, Men sedan var vi tvugna att ga hem och ladda for nastkommande dag..Vi gick till ett event dar vi traffade Ryan Sheckler.. For er som inte vet ar han ganska bra pa skateboard och har ett eget program pa tv som heter "Life of Ryan".
Vi stog aven och tjotade lite med hans kompis Casey, nar han sa till oss att han skulle vara "with us in a second" var vi tvugna att ga och vi  har gratit for det i nagra dagar nu, men det battrar sig..Vi traffade aven pa en ganska rolig liten krabat. En alkolist som snackade om att han hade druckit 20 koppar kaffe pa AA motena sa han var tvungen att borja dricka igen for han kunde inte sova om kvallarna. Han borjade ocksa med att fraga om han fick dra ett roligt blondin skamt. What do you call a smart blonde?- Golden retriver vilket han tycket va superkul..Han borjade skrika i kon att vi var fran europa och levde ett jadra liv.

Nu ar vi tillbaka i San diego iaf och vi har fatt lite sol och sa har vi kollat pa lite surfing, Forresten sa har typ 10 personer fragat om vi ar tvilllingar eller systrar redan. Vi borjar bli vana nu..
Vi har ocksa bokat resa till Hawaii!! nasta torsdag aker vi och blir borta i en vecka, Honolulu here we come!

Nu ar klockan halv 10 har och elin ska hoppa i badet och jag vet inte riktigt vad jag ska gora..
Hoppas allt ar bra hemma och vi lovar att tanka pa er nagra sekunder om dan, om vi far tid da forstars..

Har lagt upp bilder pa Facebook, bara att titta!

Peace

Fred!

Yeah vi har antligen fixat blogg!

Keep reading!

RSS 2.0