Traning och skador mitt i natten!

Hej allihopa!

 Igar stormade jag och Elin Macys som sagt, vi handlade lite for mycket for vart eget basta som vanligt och far nog allvarligt tanka pa hur mycket vi kan shoppa for att inte leva pa vatten och havregryn resten av tiden.
Med narmare eftertanke kan det ju faktiskt vara vart det eftersom det ar  roligare att ha klader an att ata massa mat.
Men det storsta problemet just nu ar att vi kommer inte fa plats i vara vaskor hem. Vi har funderat lite over hur vi ska fa ihop det men har kommit fram till att det ar hopplost...Ett senare problem helt enkelt.

Inatt hande nat fruktansvart kul, kan borja beratta hur det ser ut sa ni kan fa en bild om hur detta sag ut..
fran toan ar det som en gang rakt fram dar trappan finns men vi gar till hoger om den ungefar 5 m till varat rum. Brevid varat rum bor Eric. Sa Elin blev kissenodig mitt i natten. Bestammer sig for att ga i den back svarta gangen till toan, och pavag tillbaka till rummet vaknar hela huset av varldens dunk. Eric Springer ut och undrar va i helsike det va som just hande. Hittar Elin gramande och fattar inte riktigt sjalv vad hon precis gjort.
Ist for att svanga holl var hon en jattenara att ramla ner for trappan eftersom hon gick for langt innan hon svangde. Sa hon gick rakt in i kanten med pannan forst slar i pannan, och reagerar da hon aven smaller i foten. Hade hon varit 30 cm langre vanster hade hon rullat ner for trappan. haha det var synd om henne och tur att inte det hande men situationen var sjukt kul. Hennes status efter detta ar en helt lillbla ta runt hela. Liten bula i pannan Men som TUR ar ar inget brutet sa ni kan va lugna dar hemma!
Hon har blivit lite retad idag dock, och det enda hon sager till forsvar ar shut up och skrattar...

Vi har aven astakommit nagot mirakulost idag! Vi har varit pa gymet! Jenelle och eric har kort och idag och imorn kunde man "bring a friend for free" Sa dom slapade med oss och det var mycket valbehovligt for oss. Dom hade bra deals pa traningskort just nu, vi blev valdigt sporrade av traningen och bestamde oss for att kopa ett manadskkort eftersom det bara kostade 29 dollar just nu!  Och det ar ganavstand fran huset ocksa sa nu ska det tranas...Vi far se,det kan ju bli sa att det rinner ut i sanden man kan aldrig riktigt veta men vi var ju iaf duktiga nog att ta tag i det eller hur..

Ikvall hade eric nagra vanner over en av dom va tysk och vi spelade ett spel, ganska kul faktiskt men nar ordet patriotisk kom och elin inte fattade det skulle jag forklara och jag drog upp att hitler var ett prakexempel kom jag pa ganska snabbt att det  kanske inte var det basta man kunde saga med en tysk jamte sig. haha
Elin vann men gjorde bort sig ocksa nar ordet soft kom trodde elin att det var soft som man sager i sverige alltsa typ chill..men det va inte riktigt fallet. Vi ar ju faktiskt svenskar no one can blame us.

Imorn bitti ska vi till gymet igen och svettas lite, det kan vi behova efter varan frozen yogurt idag igen...det ar verkligen himmelriket, jag borde oppna en egen butik i Sverige.
Imorn kanske vi ska surfa ocksa Kyles flickvan sabrina ville ta med oss. Sen maste vi stada lite och tvatta tyvarr, inte mkt underklader kvar nu alltsa, aven har vi fatt kopa 5 nya trosor sa vi kan skjuta pa tvatten lite men det borjar verkligen krisa nu..

Vi langtar efter killarna nu ocksa!
Nu ska vi strax lagga oss och ladda infor morgondagen..
Skot om er dar hemma

Puss och kram Mia och lite Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0