Tillbaka:)

Halla halla!

Vi forvantade oss besok av Lucas, Gustaf, Jonas och Jocke kl 10 i mandags morgon. Istallet kommer Lucas kl 7 och sager att jag ska packa vaskan for aka upp och bo med resten i San clemente hos Gustafs moster. Mia och Lucas drog till Laguna Baech direkt efter att de hade slappt av mig och jag har spenderat de senaste 3 dygnen med de tre musketorerna.

Det har hant sjukt mycket saker, men jag ska forsoka halla det kort.
I mandags nar jag kommit upp sa skulle vi aka skateboard. Nar vi kom dit var det fullt med typ 4-ariga pojkar som gjorde helt sjuka tricks, sa vi akte ganska snabbt for killarna kande sig nog inte riktigt hemma! Istallet drog vi ner till stranden och kollade pa solnedgangen, det va verkligen superfint! Val hemma fick vi middag serverad av Anna-Lena, kan det bli battre! Dessutom spoade jag grabbarna i biljard! Dagen slutade med att Gustaf lag och berattade roliga konstiga/ordvitsar a la Ingvar Oldsberg)historier tills vi somnade.

Pa tisdagen drog vi till LA:)
Vi hittade pa allt mojligt kul, och ja det inneholl lite shopping:P
Nar vi kom till hotellet blev vi ratt paffa, vi visste ju att det va ett fint hotell men shit! Det blir nog utan tvekan det finaste och mest designade hotell jag nagonsin kommer bo pa!
Pa kvallen hade vi planerat att ga till ett stalle med 18-ars grans men det va stangt sa vi gick omkring en stund pa Hollywood Boulevard och kollade pa alla kandisarnas stjarnor i gatan. Vi beslutade oss for att gora ett nytt forsok och aka till Roxy dar Mickey Avalon hade en spelning. Jag satte mig fram och efter en stund fragade taxichaufforen om vi var fran Sverige. Det visade sig att vi akte taxi genom Hollywood med Dr Albans kusin haha, som for ovrigt var en mycket trevlig snubbe! Nar vi kom fram till Roxy gick allt som smort och det tog inte lang tid innan vi stod langst fram vi staketet. Jag visste inte Mickey Avalon var fore hans spelning och jag vet inte om jag vill veta det nu efterat heller:P
Han var otroligt full och otroligt, otroligt hog pa knark men han var ratt bra och otroligt het om man gillar svettiga, androgyna rappare. Dessutom hade han med sig tva mindre graciosa strippor upp pa scenen vilket folket verkade mkt nojda med!( eller som Jocke uttryckte sig "tillfredstallde oss fullstandigt"). Nar han var klar utlovade han aven taueringar som han sjalv skulle gora mitt over gatan, jag kande att..na kanske inte!
Jocke var dock sjukt sugen pa att tatuera in stripporna pa ryggen och en mustasch i pannan men nar det inte var tillatet att vara hog pa valium nar man tatuerade sig sa lackade Jocke ut totalt och tankte: att nu ska jag gora natt riktigt galet! Sa han gick hem med oss andra och somnade pa soffan.
Men shit va trevligt vi hade:)

Idag nar vi skulle checka ut sa akte Gustaf och Jonas hiss med Sean Penn medans jag och Jocke hangde i lobbyn med Missy Eliot:D Det va naaajs!
Lagom nojda akte vi till Beverly center och at pa panda express, hog klassigt!
Vi akte ocksa runt och kollade pa enorma villor, helt fantastiskt fina hus! Vi letade efter Leonardo Dicaprios hus i typ en timme for jag tjatade som en galning. Till sist fick jag dock ge mig och vi nojde oss med att se Jennifer Anistons.
Vi avslutade LA-vistelsen med att aka upp till Griffitith Observatoriet dar vi sag ut over hela LA. Det var galet varmt dar upp med, maste varit 40 grader eller natt..
Vi har  tagit massa fina bilder som jag ska lagga upp!

Sa nu ar vi tillbaka i San Diego allihopa! Killarna aker nog till Las Vegas dar de ska dra linor och spendera alla sina sistar slantar pa spel:P Skulle de mot All formodan vinna natt kommer dessa pengar ga till vin kvinnor och sang. De fick inte tillrackligt av detta i San Fransisco, var tydligen bara bogar dar, vilket jag trodde skulle passa pojkarna perfekt men icke...
Pa fredag ska vi aka till Six flaggs for att byta amne, typ som liseberg fast liiite battre;)
NattiNatti

Forlat for detta latt oseriosa inlagg, klockan ar pa tok for mkt. Jocke ar forvisso konstig men inte full sa galen som han framstar!

Rock on mtf!
puss pa er!
Elin med viss hjalp!!

Kommentarer
Postat av: Andrea

Gaah, det är galet vad jag är avundsjuk! Låter som att ni har det super bra där borta... Tror allt jag får börja spara pengar och åka någon gång jag också... :)

2009-03-19 @ 13:44:21
URL: http://andreahansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0