Livets dag!

Tjong i medaljongen!

Vi har varit totalt vardelosa pa att uppdatera, vi vet..men vi lovar forbattring!
Hm va har hant sen sist? Inte mkt alls faktiskt..
Killarna var har fram tills i sondags da de akte vidare till Las Vegas. Under hela helgen var det fullt av folk har, de dricker ju ol i det har landet sa det racker at hela jordens befolkning:P sa det blev mysiga hemmakvallar vid brasan!
Det var superkul att traffa grabbarna igen, de kommer nog tillbaka hit om tva veckor igen, for da ska Lisas syster gifta sig.
Daniel ar hemma nu med for han har sitt springbreak denna veckan! Det ar inte ofta huset star tomt men det gillar vi:)
Jag och Mia tankte kora lite solpass nu den narmsta tiden, kanns som alla farg fran hawaii har gatt bort:P
Eftersom Erik ar kung och har fixat gratis gymkort i en mandad sa ska vi nog hanga dar en del med! Vi kan behova lite omvaxling i var traning, vi skulle nog kunna ga till Henrys i somnen om vi sa forsokte! Henrys ar varldens batsa affar med massa goda frukter och gronsaker. Det kanns faktiskt helt okej att ata mjolk och jordgubbar till frukost;)
Sa ja, idag har varit den slappaste dagen pa lange och det kanns helt underbart! Vi solade hela morgonen och at lunch vid halv 4 typ. Mia sitter och spelar piano och Gracie sjunger till, hon ar sa himla sot. Man ska inte underskatta hundars sangkapacitet, hon ar battre an mig vilket i och for sig inte ar sa svart. Med lite teknisk support fran Eriks sida kanske vi kan fixa ett filmklipp pa henne, men ha inte for hoga forhoppningar!

Nu ska vi hanga med Paul och Daniel och trana!
Later..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0