Hejsan hoppsan!

Fortsatt uppdatering om Hawaii trippen:

Pa resan dit fick vi som sagt vanta sjukt lange som vanligt, vi har aldrig tur med vara flygresor! Som tur va traffade vi pa snallste tanten som lanade ut sin dator, bjod pa pizza och erbjod sig att skjutsa oss hela vagen till varat hotell. Hon va nice! Forseningen gjorde dock att hon inte kunde hamta ut sin hyrbil sa vi delade pa en taxi. Chaufforen var en tandlos gubbe som inte visste vart hotellet lag och forsokte lura oss pa pengar! Han lyckades ocksa, forsok sjalva disskutera med en gamling som inga tander har, till sist la vi pengarna i handen pa honom och gick!

Vi traffade pa en underbar svensson svensson familj i hogsta grad. Parasoll, Luftmadrasser, mini surfboards, picknickduk, frysvaska med den fardiggjorda lunchen och sist men inte minst solskyddsfaktor och t-shirtar. Herregud vilken familj! Dom hade 3 barn som var runt en 10 ar gamla som tjatade om allt, sand i ogonen, ont i foten, brakade om snorklarna det va inte tyst i manga sekunder vill jag lova. Dom var under dodshot att bada med t-shirt pa och pappan stog och skrek (pa riktig stockholmska)
-Ungar solen tar battre an hemma!! tank pa det. Solskyddsfaktor ar SUPERVIKTIGT! 
Mamman forsokte lite desperat styra upp alltihop medans pappan lag och gassade i en solstol. Stup i kavrten blev hon dock avbruten av deras redan namnda parasoll som flog till hoger och vanster och traffade folk i huvudet hela tiden.
Redan forsta dagen blev de tvugna att kopa ett par nya badbyxor da pappan sett att par yngre killar som surfat och trixat pa vagorna i strandkanten. Givetvis skulle aven han testa pa detta, det gick inte riktigt som forvantat utan resulterade i ett rejalt magplask och ett par sprackta badbyxor! Kommentaren blev:
-Hur fan gor jag nu da? Jag far ta handduken! Ungar, jag och mamma maste ga och kopa nya badbyxor, ni far vanta har!
Jag och Mia trodde vi skulle do av skratt!
Dagen efter la de sig sjalvklart brevid oss, sa att vi kunde halla koll pa varandras saker, ganska bra i och for sig.
Nar vi inte sag skymten av pappan fragade vi lite undrande vart han var och han var tydligen och fixade med deras bredband. Nar vi langt senare gick tillbaka till varat hotell motte vi honom nar han kom smaspringandes mot stranden,
trots all mat som hangde ut ur ena mungipan lyckades han fa fram:
-Namen hej! Jag ar lite sen, tror ni dom ar forbannade nu eller? Hoho
Dom gjorde aven en trip till Dimond head vilket ar en jattestor vulkan som man kan bestiga. Givetvis var taxin for dyr och dom bestamde sig for att ga dit viket tar ca en timme. Men nar dom val kom fram tog batteriet slut pa videokameran och det var bara att trippa hemat. Men de skulle vara dar i 3 veckor sa dem hinner nog med ett andra forsok.
De var helt galna men vi hoppas att det far en fortsatt trevlig semester..de hade ju trots allt "betalat hela 70 lax for bara flyget dit!"

Det var fler som vi tyvarr, TYVARR traffade pa fler an en gang under vara 5 dar.
Redan forsta kvallen traffade vi pa en man som forsokte salja biljetter till oss. Man skulle ga runt pa 5 olika krogar och allt va det va och sa fick man mat och framfor allt sa fick man ett kort pa hela ganget. Nar vi forklarade att detta inte riktigt va nagot som lockade, forsokte han overtalva oss genom att saga att han skulle bjuda oss pa massa shots under trappan. Vi lovade att tanka pa saken och han hotade med att han skulle bli riktigt forbannad om vi kopte biljetter av nagon annan! Vi lovade an en gang att vi inte skulle gora detta och smasprang dar ifran! Han var allt annat an liten sa det var ingen man garna gjorde sig ovan med!
Tror ni inte vi traffar pa honom nasta dag och han undrar vart vi tog vagen! Mia ljog ihop en liten logn om att vi atit middag med vara vanner i stallet. Forvanande nog accepterade han detta och sag sig plotsligt som varan basta van haha.
Varje gang han sag oss skrek han: "Hello Sweden!!" det spelade ingen roll om vi var en meter ifran eller om vi var pa andra sidan gatan..folk stirrade varje gang.

Vi traffade aven en laskig stalker, en snygg tidningsforsaljare, en trevlig kille fran australien som skulle till Stockholm i sommar, en pratglad amerikanska, en stupfull gubbe och manga, manga fler men det far bli en annan gang!

Hawaii Hawaii vilken resa! Bilder finns pa facebook!



Idag sov vi lite langre och gick sedan och handlade lunch. Dar efter gick vi till UTC, ja menar det kan ju ha kommit in natt nytt! Nar vi ar pa Macy's inser vi att det finns tva hela vaningar som vi annu inte varit pa och gissa om vi hittade grejer! Dessutom sa far vi nan speciell rabatt vilket gjorde att vi plockade pa oss annu mer saker. Haha detta ar inte bra for planboken!
Nar Mia kom ner och kollade pa solglasogon pa nedervaningen sa visste hon vilka vi var for vi hade stormat sa mkt pa overvaningen, dom tyckte nog vi va lite galna.
Imorn ska vi dit och kopa alltihop det blir nice!
Eric och Jenelle kommer hit imorn ocksa det blir kul o traffa henne lite med, hon ar jattesnall! (Erics flickvan) Alltid lika kul att traffa Eric ocksa saklart! Vi far se vad vi hittar pa.
Snart kommer Lucas och co! pamandag narmare bestamt tror jag det ska bli hur kul som helst. Mia och Lucas ska aka ivag nagra dagar ensamma och vi far se vad Elin och Gustaf och jocke och Jonas hittar pa for bus.

Nu ska vi gitta

Alooooooooha



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0